Доверба во буквална смисла на зборот!

Од денес почнувам со нов режим на исхрана, имам потполна доверба во мојот тренер дека ќе ослабнам Зборував со пријателката – имам потполна доверба дека ја зборува вистината! Моето дете никогаш не ме лаже, имам потполна доверба во него! Забарот вели дека треба да ги обелам забите, му верувам дека е во право! Ова е…